Social Networks

Επικοινωνία

1 επισκέπτης, 0 χρήστες

Ελλάς
Tο Σύνταγμα των Ελλήνων

Revolver maps

Πληροφορίες ελαστικών

Memories

R.I.P.

ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΦΙΛΙΠΠΑΤΟΣ

Ένα καταπληκτικό παιδί έφυγε από κοντά μας...

nwawlIn

"ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ"


28468366378_73c104fa58_h

Τι είναι το NissanClub.grΑποτέλεσμα εικόνας για welcome logoΤο NissanClub ιδρύθηκε στις 21 Ιουλίου του 2005. Από τότε έως και σήμερα λειτουργεί καθημερινά στην Online σελίδα μας.
 
Η λέσχη αυτή ιδρύθηκε με μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα, όπως και παραμένει.

Μοναδικός στόχος και σκοπός, η γνωριμία νέων προσώπων και η βοήθεια ιδιοκτητών και φίλων Nissan με τον όπιο δυνατό τρόπο μπορούμε εμείς και οι επαγγελματίες γνώστες του χώρου της αυτοκίνησης που μας περιβάλουν.
 
Σήμερα λοιπόν, μετά από 15 χρόνια  δυναμικής παρουσίας στον χώρο του αυτοκινήτου και της βελτιώσεις, το NissanClub έχει καταφέρει να αποκτήσει εκατοντάδες μέλη από Ελλάδα-Κύπρο και  άλλες χώρες του εξωτερικού!
  Το NissanClub
είναι το πρώτο και  το μεγαλύτερο Ελληνικό club που φτιάχτηκε ποτέ για φίλους και ιδιοκτήτες NISSAN!

Εγγραφείτε δωρεάν στην σελίδα μας και επικοινωνήστε live με άλλους κατόχους και φίλους αυτοκινήτων Nissan.

Εγγραφείτε δωρεάν στην σελίδα μας και επικοινωνήστε live με άλλους κατόχους και φίλους αυτοκινήτων Nissan. Επίσης, στην σελίδα μας θα βρείτε πάνω από 6.000 θέματα, χιλιάδες φωτογραφίες από εκδρομές μας, από συμμετοχές σε event, από διαγωνισμούς, από βελτιώσεις αυτοκινήτων και από φωτογραφίσεις σε περιοδικά κλπ.Επισκεφτείτε μας και στα:        

www.Nismo.gr  -  www.AlmeraClub.gr  -  www.NissanOwnersClub.gr

www.PulsarTeam.gr  -  www.N15team.gr  -  www.NissanNorthClub.gr

www.NissanPrimeraOwners.gr  -  www.NissanTuners.gr  -  www.NissanClub.gr

Με εκτίμηση
ομάδα συντονισμού
NissanClub.gr


28468366378_73c104fa58_h

_________________________________________________________________________________________________________________________

  

Λέμε ΟΧΙ στα Greeklish

Λέμε ΟΧΙ στα Greeklish

 Σχετική εικόνα

 

Ακόμα κι αν κάνουμε ορθογραφικά λάθη, είναι σίγουρα ο μόνος σωστός τρόπος να επικοινωνούμε μεταξύ μας και διορθωνόμαστε ταυτόχρονα.

Το αποτέλεσμα της επικοινωνίας σε greeklish για όσους μιλάνε Ελληνικά είναι αντίστοιχο της επικοινωνίας με Ελληνικούς χαρακτήρες, για όσους μιλούν Αγγλικά. Χαριτολογώντας φανταστείτε πώς θα σας φανεί να γράψετε σε έναν αγγλόφωνο φίλο σας "αι χαντ ε γουοντερφουλ τάιμ γουιθ μερι δι αδερ ντει" και πώς θα το αντιμετώπιζε ο φίλος σας... αν δεν το έβλεπε ως προσβλητικό, σίγουρα θα γελούσε ασταμάτητα.

Γιαυτό ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να σταματήσουμε αυτή την ξενόφερτη μόδα που έχει ως αποτέλεσμα την αλλοίωση της Ελληνικής γραφής αλλά και την υποβάθμιση της παιδείας μας ως χώρα.


Με εκτιμιση

η ομαδα συντονισμου

NissanClub.gr______________________________________________________________________________________________

Σε ισχύ ο νέος ευρωπαϊκός νόμος προστασίας δεδομένων, GDPR

Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρώπινων Δικαιωμάτων

Δικτυακός Τόπος Διαβουλεύσεων


Αποτέλεσμα εικόνας για νόμος περί προστασίας προσωπικών δεδομένων

Ολοκλήρωση Δημοσίευσης Διαβούλευσης

Τη Δευτέρα, 5 Μαρτίου 2018, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η δημόσια διαβούλευση σχετικά με την επικείμενη νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, υπό τον τίτλο: «Θέσπιση νομοθετικών μέτρων για την εφαρμογή του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών και την κατάργηση της Οδηγίας 95/46/ΕΚ (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων) και ενσωμάτωση στην εθνική έννομη τάξη της Οδηγίας 2016/680/ΕΕ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα από αρμόδιες αρχές για τους σκοπούς της πρόληψης, διερεύνησης, ανίχνευσης ή δίωξης ποινικών αδικημάτων ή της εκτέλεσης ποινικών κυρώσεων και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών και την κατάργηση της απόφασης-πλαίσιο 2008/977/ΔΕΥ του Συμβουλίου και συμπληρωματικές διατάξεις».
Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου ευχαριστεί θερμά τους πολίτες για τη συμμετοχή τους.

Σταύρος Ν. Κοντονής
Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
Με εκτιμιση

η ομαδα συντονισμου

NissanClub.gr______________________________________________________________________________________________

Sponsor

προσφορές

Παιδί μου πρόσεχε

Εορτολόγιο

Εφημερίδες

Καιρός