Συμφωνητικό εγγραφής


Οι κανόνες έχουν ως εξής :
 
1. Το Forum του Nissan Club είναι χώρος που έχει φτιαχτεί για να ανταλλάσσουμε τις απόψεις μας επάνω στα θέματα που μας φέρνουν κοντά. Είναι χώρος που πρέπει να μας ενώνει και όχι να μας χωρίζει.
 
2.Απαγορεύονται ρητά τα υβριστικά, προσβλητικά, επιθετικά μηνύματα προς άλλα άτομα (φυσικής ή νομικής μορφής, μέλη ή μη του NissanClub.gr). Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται άμεσα.

3. Θα πρέπει να σεβόμαστε τους υπόλοιπους χρήστες του Forum καθώς και τα θέματα των ενοτήτων και να μην τις χρησιμοποιούμε για προσωπικές συζητήσεις.
Για τις παραπάνω μπορούμε να χρησιμοποιούμε είτε τα προσωπικά μηνύματα (P.M.), είτε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο (e-mail).
 
4. Οι συζητήσεις θα πρέπει να γίνονται με ελληνικούς μικρούς χαρακτήρες αφου τα κεφαλαία υποδηλώνουν πως κάποιος φωνάζει.

5.Απαγορεύεται η εγγραφή στο NissanClub.gr με μοναδικό σκοπό την αποστολή διαφημιστικών μηνυμάτων ή spam. Τέτοιοι λογαριασμοί θα διαγράφονται άμεσα
 
6.Απαγορεύεται η δημιουργία περισσότερων του ενός λογαριασμού πρόσβασης. Αν έχετε πρόβλημα με την πρόσβασή σας στο site, επικοινωνήστε μαζί μας στο info@nissanclub.gr .

7. Πριν δημιουργήσουμε κάποιο καινούργιο θέμα (topic) θα πρέπει να βεβαιωθούμε πως δεν υπάρχει ήδη κάποιο με αντίστοιχο περιεχόμενο και ο τίτλος που θα του δώσουμε θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο περιεκτικός και να εμφανίζει το περιεχόμενο του topic.
 
8. Απαγορεύονται ρητά οι διαφημίσεις στα μηνύματα ή στις υπογραφές.(Οι εικόνες στην υπογραφή επιτρέπονται αρκεί να μην υπερβαίνουν ορισμένα όρια : 400 (width) και 200 (height) και να μην ξεπερνάνε τα 40kb ώστε να καθίσταται εύκολη η περιήγηση στις σελίδες ακόμα και στις αργές συνδέσεις.)
 
9. Απαγορεύεται η δημοσίευση ΑΓΓΕΛΙΩΝ η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ(έμμεσης και άμεσης) και γενικά η χρησιμοποίηση του forum ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ εκτος απο NISSAN.– Εξαίρεση γίνεται ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΙΔΙΩΤΕΣ που θέλουν να πουλήσουν μεμονωμένα προϊόντα σχετικά με το αυτοκίνητο(μαρκας NISSAN) στον ειδικό χώρο τον Μικρών Αγγελιών.
 
10. Κάθε μέλος που θα εγγράφεται στο nissanClub.gr δημιουργεί έναν προσωπικό λογαριασμό. Αυτός ο λογαριασμός δεν μπορεί να διαγραφθεί από το δημιουργό του.
 
11. Ο λογαριασμος του οποιοδηποτε μελους που θα εχει να ενεργοποιηθει πανω απο 3 μηνες μπαινει σε inactive group το ιδιο και  ο λογαριασμός που θα έχει να δημιουργήσει νέο Post για το ίδιο χρονικό πλαίσιο .Για την επαναφορά του  θα πρέπει να στελνει e-mail στην ομαδα συντονισμου για την ενεργοποιηση του.

12.Απαγορεύετε η δημοσίευση link από "πειρατικό" υλικό.Ταινίες ,προγράμματα ,τραγούδια και γενικα οτι παραβιάζει άδειες χρήσης και πνευματικά δικαιώματα.

_________________________________________________________________________________________________________________________
Η συμμετοχή στα φόρουμ του NissanClub.gr προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.

 Συστηματική παραβίαση των παραπάνω κανόνων θα οδηγήσει στη λήψη μέτρων.

Η διαχείριση των μηνυμάτων και των μελών του site πραγματοποιείται αποκλειστικά από τους Διαχειριστές και Συντονιστές του NissanClub.gr.

Αντιρρήσεις σε ενέργειες των Συντονιστών του Forum θα πρέπει να υποβάλλονται με Προσωπικό Μήνυμα στους Διαχειριστές και όχι δημόσια.
 _________________________________________________________________________________________________________________________
 
Προς εταιρίες, χονδρέμπορους και προμηθευτές διαφημιστικών - εμπορικών προϊόντων κ.λπ.
 
 Απόφαση μονομελούς δικαστηρίου Πατρών.

Ο ιστοτοπος  www.NissanClub.gr έχει ενταθεί με όλες τις νόμιμες διαδικασίες όπου προβλέπει το
Ελληνικό ηλεκτρονικό δίκαιο σε σελίδα με απόκτηση πνευματικών δικαιωμάτων και κατοχύρωση του ονόματος του.
Σύμφωνα με τον Ν.62121/93 απαγορεύεται η οποία χρήση του ονόματος του πέραν την έγκριση του βασικού
διαχειριστή έπειτα από νόμιμες διαδικασίες.
Σε περίπτωση που ο κάτοχος του προαναφερόμενου site αντιληφτεί πως έχει πέσει θύμα εμπορικής εκμετάλλευσης
ή το όνομα του χρησιμοποιείται για κερδοσκοπικό και μη σκοπό από άλλους χρήστες του διαδικτύου το ηλεκτρονικό
δίκαιο σε συνεργασία με την αρμόδια εισαγγελία θα προβεί σε συλλήψεις και κατασχέσεις όλων των ηλεκτρονικών
υπολογιστών όπου ενεργοποίησαν προσωπικό λογαριασμό σε αντίγραφο site πατώντας αποδοχή όρων ή την κατάσχεση
προϊόντων και μηχανημάτων που φέρουν το λογότυπο του site.


Προς μέλη της λέσχης μας ή ανταγωνίστριας λέσχης , συνεργεία αυτοκινήτων , τρίτα φυσικά πρόσωπα κ.λπ.

 
Δυσφήμηση
 
Όποιος με οποιονδήποτε τρόπο ενώπιον τρίτου ισχυρίζεται ή διαδίδει για κάποιον άλλον γεγονός που μπορεί να βλάψει την
τιμή ή την υπόληψή του τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι δύο ετών ή με χρηματική ποινή. Η χρηματική ποινή μπορεί να επιβληθεί
και μαζί με την ποινή φυλάκισης.

 
¶ρθρο 363
Συκοφαντική δυσφήμηση
 
Αν στην περίπτωση του άρθρου 362, το γεγονός είναι ψευδές και ο υπαίτιος γνώριζε ότι αυτό είναι ψευδές τιμωρείται με φυλάκιση
τουλάχιστον τριών μηνών. μαζί με τη φυλάκιση μπορεί να επιβληθεί και χρηματική ποινή. Μπορεί επίσης να επιβληθεί και στέρηση των
πολιτικών δικαιωμάτων κατά το άρθρο 63.
 
¶ρθρο 364
Δυσφήμηση ανώνυμης εταιρείας

 
Όποιος ισχυρίζεται με οποιοδήποτε τρόπο ενώπιον τρίτου ή διαδίδει για ανώνυμη εταιρεία ορισμένο γεγονός που είναι σχετικό με τις
επιχειρήσεις, την οικονομική κατάσταση ή γενικά τις εργασίες της ή με τα πρόσωπα που τη διοικούν ή την διευθύνουν και που μπορεί
να βλάψει την εμπιστοσύνη του κοινού στην εταιρεία και γενικά στις επιχειρήσεις της, τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι ενός έτους ή με
χρηματική ποινή.
Δεν τιμωρείται ο κατηγορούμενος αν αποδείξει την αλήθεια του γεγονότος που ισχυρίστηκε ή διέδωσε.
Αν ο κατηγορούμενος γνώριζε ότι το γεγονός που ισχυρίστηκε ή διέδωσε είναι ψευδές τιμωρείται με φυλάκιση.

¶ρθρο 365
Προσβολή της μνήμης νεκρού

Όποιος προσβάλλει τη μνήμη νεκρού με βάναυση ή κακόβουλη εξύβριση ή με συκοφαντική δυσφήμηση (άρθρ. 363) τιμωρείται με φυλάκιση μέχρι έξι μηνών.
 
 
 
Με εκτιμιση η
Ομάδα Συντονισμού
NissanClub.gr